Tel. 0754 24 24 25

Cityflowers: Florarie online in Bucuresti | Livrare flori | Flori online

Termeni și condiții

Vizitarea, folosirea, sau comandarea produselor vizualizate pe site-ul www.cityflowers.ro implica acceptarea Conditiilor de utilizare ce vor fi detaliate mai jos. Pentru folosirea in bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a Termenilor si Conditiilor.

www.cityflowers.ro este administrat de NBS Creativ SRL cu sediul in Bucuresti, sector 3, strada Gheorghe Dem. Teodorescu, nr. 14, inregistrata la Registrul Comertului cu nr J40/10002/2013, CUI RO32118692. Ne rezervam dreptul de a efectua modificari ale acestor Termeni si Conditii precum si orice modificari site-ului www.cityflowers.ro fara o notificare prealabila. Accesand pagina Termeni si Conditii, puteti citi intotdeauna cea mai recenta versiune a acestor prevederi.

Obligatiile dumneavoastra de inregistrare

Pentru a putea cumpara de pe www.cityflowers.ro, trebuie sa introduceti datele dumneavoastra pe website-ul nostru. In utilizarea serviciului, declarati ca veti furniza informatii reale, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra. In situatia in care consideram ca aceasta obligatie a fost incalcata, ne rezervam dreptul de a va bloca accesul la utilizarea serviciului, pe perioada determinata sau nedeterminata, fara nicio notificare prealabila.

Alte obligatii ale Dumneavoastra

Vizitatorii nu au dreptul să modifice informațiile prezentate pe site. Vizitatorii nu au dreptul să producă funcționări defectuase ale site-ului prin orice fel de mijloace. Vizitatorii site-ului ww.cityflowers.ro au dreptul să acceseze informațiile prezentate pe site, dar nu au dreptul de a modifica sau transfera date de pe acesta. www.cityflowers.ro își rezervă dreptul de a interzice accesul pe site oricărei persoane, fără a fi obligat să motiveze această decizie.

Pret si modalitati de plata

Preturile prezentate includ TVA (20%). Pretul de achizitie prezentat pe factura va fi acelasi cu cel prezentat pe site la momentul achizitiei, pret la care se adauga si costurile de livrare.
Modalitățile de plată existente pe site-ul www.cityflowers.ro sunt următoarele:

 • Online cu card bancar (plățile fiind procesate și securizate de PayU sau LibraPay, in functie de alegerea DUmneavoastra)
 • Transfer bancar sau ordin de plată (după ce ați ales pe site această metodă de plată, vi se va emite o factură proformă trimisă pe mail, cu ajutorul căreia puteți achita contravaloarea comenzii).
 • Cash (la punctul nostru de lucru situat in Bucuresti, pe strada Doctor Iacob Felix, nr. 75).Comenzile vor fi procesate și livrate după dovada efectuării plății.
Atentie ! Comanda Dumneavoastra va fi livrata numai dupa ce primim confirmarea platii respectivei comenzi.

Informatii privitoare la livrare

Termenul de livrare este de maxim 4 ore in Bucuresti si judetul Ilfov lucratoare, socotit de la data preluarii comenzii dumneavoastra. Acest termen poate fi modificat din motive independente de vointa noastra. Taxele de livrare sunt calculate cu taxa pe valoare adaugata (TVA) inclus si sunt urmatoarele: www.cityflowers.ro livrează numai în București și județul Ilfov în maxim 3 ore (în funcție de locație) de la confirmarea plății. Pentru livrări în aceeași zi de la plasarea comenzii, confirmarea de plată trebuie primită până la ora 16. Pentru comenzi cu livrarea în intervalul orar 09-12, este indicată lansarea comenzii cu minim o zi înainte, cu confirmarea plății până la ora 16. Dacă din anumite cauze care țin strict de destinatar sau de client (destinatarul nu poate fi găsit la adresa indicată de client, clientul a furnizat o adresă greșită, data de livrare sau intervalul orar a fost introdus greșit de către client, etc) comanda Dumneavoastră nu poate fi livrată, aceasta rămâne disponibilă pentru livrare pâna la finalul zilei indicată ca zi de livrare în comandă. Dacă totuși produsul Dumnavoastră nu poate fi livrat în ziua indicată, comanda se anulează fără a avea posibilitatea de restituire a contravalorii acesteia. Comenzile Dumneavoastră pot fi anulate cu maximum 48 de ore înainte de ziua de livrare indicată în comandă. Livrările în București și județul Ilfov sunt gratuite, de luni până duminică. Toate comenzile vor fi confirmate telefonic cu destinatarul fără a se preciza natura livrării. În perioadele aglomerate ne rezervăm dreptul de a nu respecta în totalitate intervalele de livrare precizate de client. Din acest motiv avem rugămintea, ca pentru aceste zile (14 februarie, 1 martie, 8 martie) să efctuați din timp comenzile Dumneavoastră pentru a evita întârzierile. Comenzile primite înainte de zilele menționate mai sus au prioritate la livrare în acele zile. -In cazul in care doriti sa specificati anumite aspecte referitoare la livrare cum ar fi: un interval orar altul decat cele existente pe site, adresa sau puncte de reper, etc., va rugam sa introduceti in casuta de observatii aceste lucruri inainte de finalizarea comenzii. Dupa livrarea coletului veti fi instiintat pe email sau telefon. In conditii speciale coletul poate fi preluat de orice membru al familiei Coletul poate fi preluat de orice membru al familiei. Raspunderea pentru orice deteriorare cauzata produsului, coletului sau pachetului trimis de catre noi, datorita transportului produsele vor fi inlocuite de catre noi daca se va face dovada culpei curierului nostru si vom fi instiintati in termen de 2 ore de la primirea coletului.

Drepturile de autor (Copyright)

Intregul continut al site-ului www.cityflowers.ro, incluzand, texte, imagini, grafice, elemente de grafica web, scripturi si orice alte date, este proprietatea S.C. NBS Creativ S.R.L. sau a furnizorilor sai si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris a oricaror elemente de pe site-ul www.cityflowers.ro, sau a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. Pentru a reclama drepturile de proprietate intelectuala puteti folosi adresa de mail contact@cityflowers.ro

Politica de confidentialitate Datele cu caracter personal vor putea fi dezvaluite fara consimtamântul dumneavoastra în caz de litigii/dispute privind fraudele la plata catre urmatorii destinatari: Bancile implicate în platile online, Organismele Internationale de Carduri si Furnizori de servicii/produse, respectiv conform Legii, catre institutiile abilitate. In conformitate cu dispozitiile Legii nr.677/200, clientii nostril au urmatoarele drepturi,:

 • 1) Dreptul la informare (art.12)
 • 2) Dreptul la acces la date (art.13) - dreptul de a obtine, la cerere si în mod gratuit, pentru o solicitare pe an, confirmarea ca datele care o privesc sunt sau nu sunt prelucrate de operatorul de date.
 • 3) Dreptul la interventie (art.14) - dreptul de a solicita operatorului de date, printr-o cerere scrisa si în mod gratuit, urmatoarele:
  a) rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor incomplete, inexacte sau prelucrarilor nelegale;
  b) transformarea datelor personale nelegale în date anonime;
  c) notificarea tertilor cu privire la operatiunile prevazute la lit. a) si b).
 • 4) Dreptul la opozitie (art.15) - dreptul de a se opune, în mod gratuit si printr-o cerere scrisa, din motive întemeiate si legitime legate de situatia sa particulara, ca datele care o vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari.
 • 5) Dreptul de a se adresa justitiei (art.18) - dreptul de a se adresa justitiei pentru apararea drepturilor garantate de lege si care au fost încalcate.
 • 6) Dreptul de a face plângere la autoritatea de supraveghere (art.25).

Responsabilitati privind produsele

S.C. NBS Creativ S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta responsabila pentru orice pagube aparute prin folosirea produselor achizitionate prin intermediul acestui site, in alte scopuri decat cele mentionate de producator. Returnarea produselor se poate efectua in conformitate cu dispozitiile OG 130/2000, iar pentru mai multe detalii va rugam sa vizitati sectiunea “ Politica de Retur “

Litigii

Prin folosirea,vizualizarea sau cumpararea produselor de pe acest site, utilizatorul a luat la cunostinta asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si Conditiile de mai sus si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si S.C.NBS Creativ S.R.L. In cazul unor eventuale conflicte intre S.C. NBS Creativ S.R.L. si clientii sai, se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila in minim 30 de zile lucratoare. Daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta competenta in conformitate cu legile romane in vigoare.

Diverse

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni Conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii clientul isi isi asuma in totalitate drepturile si obligatiile ce decurg din cumpararea din magazinul virtual www.cityflowers.ro.