Tel. 0754 24 24 25

Cityflowers: Florarie online in Bucuresti | Livrare flori | Flori online

Despre noi

Florărie online și offline, City Flowers vă aduce cele mai fascinante, proaspete și senzationale buchete de flori și aranjamente florale din București, indiferent de sezon.

Cum a început povestea noastră? A fost odata ca niciodată, că de n-ar fi, nu s-ar mai povesti, a fost și se spune că mai este o lume de basm. Încă de la începuturile noastre, 2007, magazinul de flori City Flowers creează buchete și aranjamente de flori unice pentru toți iubitorii de artă și frumos. Cu un designer ce are în spate mulți ani de experiență, ne-am propus să facem din fiecare comandă de flori o surpriza unică pentru cea care le primește.

Magazinul virtual este o completare fireasca a celui offline, fiind menit să acopere un nou segment de clienți, dar și să-i mulțumească pe deplin pe cei care ne sunt fideli.

Cu o locație centrală, trimitem flori la domiciliu și in orice altă locație cu ușurință. Nu vă rămâne decât să navigați pe site-ul nostru sau să ne vizitați și să faceți comenzi de flori care se potrivesc evenimentelor și persoanelor din viața dumneavoastră.

Pe lângă superbele buchete de flori, ne-am propus să venim în sprijinul clienților noștri dragi și prin realizarea unor pachete de cadouri ce pot fi oferite cu diverse ocazii. Trimite flori în București și cadouri cu care să uimești și oferă-le momente speciale!

Ai nevoie de un buchet de flori sau de un aranjament floral pentru un eveniment personal, sau un cadou? Sau poate ai dori să oferi ceva special colaboratoriilor tăi, să le spui un mulțumesc printr-un cadou deosebit. Lasă-te pe mâna noastră, la propriu și te vom surprinde cu produse de calitate și o echipă tânără și plină de viață. Ne dorim ca florile să ajungă în casele și inimile cât mai multor oameni, să le bucure privirea și sufletul, să transmită mesaje și emoții care sunt mai presus de cuvinte.

Și nu uita, unde se termină imaginația ta, începe realitatea noastră!