Tel. 0754 24 24 25

Cityflowers: Florarie online in Bucuresti | Livrare flori | Flori online

Avantajele clienților City Flowers


Fiecare aranjament floral ce pleacă din atelierul City Flowers este însoțit de toată dragostea și atenția întregii noastre echipe. Mai jos vei găsi câteva din avantajele pe care le vei avea ca și client:

Consultanță și asistență

Indiferent de buget, noi îți stăm la dispoziție online, telefonic sau fizic în cadrul magazinului pentru a te ajuta să alegi florile potrivite pentru ocazia specială. În cazul în care întâmpini dificultăți cu procesul de comandă sau cu metoda de plată, consultanții noștri te vor ghida și îți vor oferi posibilități alternative pentru a plasa sau plăti o comandă.

Florile ajung la timp prin curieri proprii

Stim ca gesturile spontane nu pot astepta. Asa ca ne angajam ca florile comandate pe site-ul Cityflowers sa fie livrate in cel mai scurt timp posibil (de obicei 2 ore) de la plasarea comenzii si primirea dovezii de plata, cu exceptia cazurilor in care este specificat alt interval orar decat cel imediat. Livrarea florilor se face prin curieri proprii, iar dupa ce cadoul a fost receptionat, vei primi o confirmare prin email, SMS sau apel telefonic.

Livrare gratuită în București și Ilfov

asdasdas

Felicitare gratuită

La fiecare comandă plasată vom include și o felicitare pe care va fi imprimat mesajul scris de tine pe pagina "Finalizare Comandă". Felicitarea are dimensiunea A6 și este înmânată într-un plic sigilat.