Tel. 0754 24 24 25

Cityflowers: Florarie online in Bucuresti | Livrare flori | Flori online

Buchete de flori

Articole 21 pana la 30 din 35 in total

pe pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Amelie

    Buchet cu 5 crini albi și 20 de iriși albaștri

    Florile pun un zâmbet pe fața celui ce le primește și fac ca oamenii să fie mai deschiși unii spre alții atunci când le primesc. Trimite flori prin curier și dăruiește un zâmbet persoanei dragi ție. Amelie este un buchet regal din 5 flori de crin de culoare albă și 20 de iriși de culoare albastră. Cu siguranță persoana care îl va primi va simți noblețea și puritatea lor.

    Vezi mai mult
    229 lei

  • Aissa

    Buchet cu 15 trandafiri roz și 10 fire de gențiana

    Un buchet de flori care se potrivește cu orice mediu înconjurător și care va înnobila locul în care va fi pus. Perfecțiunea oferită de trandafiri, cunoscuți ca fiind și florile iubirii, se completează perfect cu finețea florilor de gențiana. Alege acum, simplu, cu gust și perfect!

    Vezi mai mult
    229 lei

  • Abigail

    Buchet cu trandafiri albi și iriși albaștri

    Trimite flori în Bucurețti cu semnificații deosebite! Denumirea irisului vine de la cuvântul grecesc iris ce înseamnă curcubeu, simbol al protecției divine, al credinței, ințelepciunii și valorii, iar trandafirii albi înseamnă puritate si noblețe. Comandă acum o combinație de flori ce nu poate fi altfel decât perfectă!

    Vezi mai mult
    239 lei

  • Cocktail

    Buchet cu 49 frezii multicolore

    City Flowers este o florărie online pentru care fiecare zi este o zi de livrări speciale! Buchetul "Cocktail" este gata de a fi oferit indiferent de evenimentele din viața ei. Oferă-i acest buchet de 49 de frezii multicolore și adu-i primăvara în suflet și pune un parfum elegant în casa ei. Comandă acum flori cu semnificații speciale și gata să o facă fericită!

    Vezi mai mult
    299 lei

  • Colorado

    Buchet cu 25 trandafiri multicolori grupați

    Flori prin curier, indiferent de locație! Acest superb buchet de trandafiri este cadoul ideal pentru orice doamnă și domnișoară. Îmbinarea cromatică perfectă, dar și mirosul special pe care acestia îl degajă nu pot decât să încânte. Nu mai aștepta, comandă flori pentru persoanele speciale din viața ta.

    Vezi mai mult
    279 lei

  • Fiorentina

    Buchet cu 11 trandafiri si 20 frezii Florarie Bucuresti ce va aduce o pata de culoare in viata ei! Cum? Prin acest buchet de trandafiri si frezii multicolore care, cu siguranta, o vor surprinde in cel mai placut mod posibil! Comanda flori online si nu vei regreta! Vezi mai mult
    239 lei

  • Fantastic

    Buchet cu 49 de frezii albe Comanda acum si noi vom face o livrare flori ce simbolizeaza misterul! Freziile sunt delicate si misterioase iar buchetul Fantastic din 49 frezii albe va simboliza misterul pe care doresti sa il afisezi! Vezi mai mult
    299 lei

  • Delight

    Buchet cu 19 trandafiri și 9 fire de bouvardia

    Livrare flori și seara și în zori! Buchetul de 19 trandafiri și 19 bouvardia poate fi comandat si oferit în orice perioadă a zilei deoarece tot timpul va avea aceeași semnificație: pasiune, iubire, respect și loialitate! Spune-i sentimenele pe care le ai într-un mod unic și fă-o să se simtă iubită indiferent de zi printr-o comandă de flori superbe.

    Vezi mai mult
    279 lei

  • Duchess

    Buchet cu frezii, iriși, gerbera și pittosporum

    Fă o livrare flori ce va aduce bucuria in sufletul ei și un zâmbet larg cât un curcubeu! Buchetul de frezii Duchess este unul inedit, vesel și colorat din iriși, gerbera și frezii și cu siguranta va transmite emoții puternice ce nu pot fi puse în cuvinte. Comandă acum acest buchet de flori și înseninează-i ziua!

    Vezi mai mult
    259 lei

  • Fairytale

    Buchet cu 19 trandafiri, leucadendron si ruscus Comandă flori prin care să-i spui cât de mult o iubești! Acest buchet exprima, cu siguranță, cât o mie de cuvinte. Vezi mai mult
    239 lei

Articole 21 pana la 30 din 35 in total

pe pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4