Tel. 0754 24 24 25

Cityflowers: Florarie online in Bucuresti | Livrare flori | Flori online

Buchete de flori

Articole 41 pana la 50 din 83 in total

pe pagina

Pagina:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Barbara

    Buchet cu 9 trandafiri albi, 10 mini gerbera roz și 10 frezii albe

    Flori online care să aducă o pată de culoare și de bunăstare! Comandă acest buchet de trandafiri crem, mini gerbera roșie și frezii albe și vei cuceri inima oricui, fie că alegi să-l oferi mamei, iubitei, prietenei sau unei partenere de afaceri. Combinația armonioasă a culorilor calde și a parfumurilor fac din buchet un cadou de neuitat și greu de refuzat!

    Vezi mai mult
    209 lei

  • Autumn Shine

    Buchet cu 15 crizanteme roșii

    Trimite flori online superbe indiferent de ce zi e! Un minunat buchet de crizanteme bordo cu iz de toamnă, luminos și plin de culoare vie, îi vor face ziua mai frumoasă. Simbolul crizantemelor este cel al înțelepciunii, virtuților, purității și nevinovăției. Alege acest buchet și comadă acum flori online în culori nenumărate!

    Vezi mai mult
    119 lei

  • Atrium

    Buchet cu 25 de mini gerbera multicolore

    City Flowers oferă bucurie împletită într-un frumos buchet de 25 de fire de minigerbera ce aduc zambete de curcubeu persoanei ce le va primi. Comandă acum acest buchet și oferă-i persoanei dragi bucuria de a primi un buchet de flori multicolore în brațe.

    Vezi mai mult
    129 lei

  • Arousa

    Buchet cu 9 trandafiri, 7 cale și 9 lisianthus

    Trimie flori în București care să îmbine un amalgam de stări și sentimente! Buchetul de flori din cale, lisianthus alb, trandafiri și eucalipt este o combinație între exotic și continental, intre energie și calmitate și între loialitate și pasiune. Comandă acum un buchet cu totul și cu totul special!

    Vezi mai mult
    289 lei

  • Amelie

    Buchet cu 5 crini albi și 20 de iriși albaștri

    Florile pun un zâmbet pe fața celui ce le primește și fac ca oamenii să fie mai deschiși unii spre alții atunci când le primesc. Trimite flori prin curier și dăruiește un zâmbet persoanei dragi ție. Amelie este un buchet regal din 5 flori de crin de culoare albă și 20 de iriși de culoare albastră. Cu siguranță persoana care îl va primi va simți noblețea și puritatea lor.

    Vezi mai mult
    229 lei

  • Aissa

    Buchet cu 15 trandafiri roz și 10 fire de gențiana

    Un buchet de flori care se potrivește cu orice mediu înconjurător și care va înnobila locul în care va fi pus. Perfecțiunea oferită de trandafiri, cunoscuți ca fiind și florile iubirii, se completează perfect cu finețea florilor de gențiana. Alege acum, simplu, cu gust și perfect!

    Vezi mai mult
    229 lei

  • Agnes

    Buchet cu 11 trandafiri albi și 6 fire de hypericum

    Buchete de flori inedite, create special pentru tine! Având o culoare deosebita, comandă acum un buchet de trandafiri crem ce sunt incărcați cu puternice sentimente și capabili să-i sensibilizeze chiar și pe cei care nu vor să lase să se vadă acest fapt. Iar infășurarea cu hypericum roșu și verde dau pata de culoare în acest buchet excepțional.

    Vezi mai mult
    179 lei

  • Afaffa

    Buchet cu 5 trandafiri roz, 4 crini albi și eucalipt

    Fă-i viața mai roz cu acest buchet de trandafiri! O florărie online ce livrează sentimente pozitive printr-o combinație incitantă și exotică de trandafiri roz, crini și eucalipt. Imperial, exotic, luxos și multă bucurie exprimă acest buchet ce poate fi buchetul perfect pentru orice persoană, indiferent de ocazie!

    Vezi mai mult
    159 lei

  • Adventure

    Buchet cu 35 de trandafiri portocalii

    Comandă flori și umple-i brațele cu trandafiri! Un buchet voluminos compus din 35 de trandafiri portocalii care reprezintă cu succes o punte între prietenie (simbolizată de trandafirii galbeni) și dragoste (reprezentată de trandafirii roșii). Așa că alege să comanzi flori pe care nu le va uita prea curând!

    Vezi mai mult
    379 lei

  • Abigail

    Buchet cu trandafiri albi și iriși albaștri

    Trimite flori în Bucurețti cu semnificații deosebite! Denumirea irisului vine de la cuvântul grecesc iris ce înseamnă curcubeu, simbol al protecției divine, al credinței, ințelepciunii și valorii, iar trandafirii albi înseamnă puritate si noblețe. Comandă acum o combinație de flori ce nu poate fi altfel decât perfectă!

    Vezi mai mult
    239 lei

Articole 41 pana la 50 din 83 in total

pe pagina

Pagina:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7